Katrin B

Katrin B

essencevitae.com

Katrin tipsar.Posted by Katrin Bååth 2012-01-18 15:08

Essence Vitae är ett projekt, startat av fotografer, för familjer med små barn där en av familjemedlemmarna drabbats av en livshotande sjukdom. Projektet går ut på att fotograferna ställer upp gratis och plåtar dessa familjer för att hjälpa till att bevara minnen. Familjerna får sedan bilderna, en fotobok och en tavla med familjens favoritbild. Så om ni där ute, eller någon ni känner, är i en sådan situation så passa på att anmäla er och få fantastiska familjefotografier gjorda på www.essencevitae.com. I Jönköping är stans (enligt mig) bästa familje- och bröllopsfotograf Sara Landstedt på Day fotografi med. Så jag kan lova helt makalösa bilder.

Dela gärna detta inlägg så fler familjer får vetskap om denna underbara möjlighet.

Bild: Day Fotografi.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Katrin Bååth 2012-01-25 04:28

Åh Jenny, jag blir så lycklig över din kommentar. Att min lilla blogg kan vara med och sprida budskapet om det här gör mig så varm ända in i själen. Sprid det vidare till alla du träffar på både i jobbet och privat så Sara och de andra fotograferna kan hjälpa till. (Det finns ju färdiga affischer att skriva ut på deras hemsida också) Tack Jenny! Kram Katrin

Posted by Jenny 2012-01-24 22:49

Oj, iphone och kommentering funkar inte bra med mig vid skärmen.

Posted by Jenny 2012-01-24 22:47

Åh, vad glad jag blev av att läsa om sådan värme. Att ge av sin tid och engagemang är den finaste gåvan. Kollade hos Sara och håller med om att bilderna är fantastiska. Tar även med mig möjligheten till fotagrafering i minnet. Jobbar på en barnintensivvårdsavd som sjuksköterska. Möter familjer som verkligen hade varit värda denna fina gåva med minnen. Tror fotograferingen inte bara kommer vara guld värd i framtiden utan för familjer dom lever så nära döden är det så viktigt att se dem här och nu. Njuta i studen, få känna sig speciell och få kärleken i blicken bli fångad på bild. gåva med minne.

Posted by Katrin Bååth 2012-01-18 16:33

Ta åt dig och njut. Du är fantastisk Sara!

Katrin

Posted by Sara 2012-01-18 15:15

Tack snälla söta:)

Rodnar och delar!