Katrin B

Katrin B

New York, dag V.

Katrin reser.Posted by Katrin Bååth 2011-08-17 23:21

Även den här dagen började med frukost på Baltazar. Vi kunde liksom inte få nog av den sköna atmosfären där.


Sen gav vi oss ut på en långpromenad över Williamsburg Bridge och hela vägen till min favoritbutik Beacon’s Closet. En promenad på ca 90 minuter.


Beacon’s Closet är drömmen på jorden för alla som liksom jag älskar att göra fynd bland coola märkesgrejer. Håll i er, jag var i butiken i över tre timmar. (Robert satt på en bänk i entrén och läste en bok under tiden). Butiksytan är egentligen inte alls stor, men om man ska kunna hitta russinen i kakan måste man gå igenom nästan allt. Mina tre investerade timmar betalade sig i en massa fynd. För 2 300 kr sammanlagt fick jag:
5 par skor (varav bland annat ett par Marc Jacobs pumps och ett par Minnetonkas)
3 klänningar (Marc Jacobs, Michael Kors)
4 koftor av olika märken
1 piké (Ralph Lauren)
4 toppar
1 t-shirt

2 halsband
Efter tre timmar i provhytten tog vi en taxi till en av de restauranger som vi hade fått veta att man inte får missa när man är i Brooklyn – Roberta’s Pizza (tack Anna för tipset). Även detta ett ställe som från gatan ser ut att vara något helt annat än vad det egentligen är. Här åt jag den i särklass godaste pizzan jag någonsin smakat (The Bee sting). Och förutom de sjukt goda pizzorna gjorde hela stämningen i restaurangen att vi knappt ville gå hem alls.


Efter att ha släpat hem alla fynden på tunnelbanan tog vi oss en välförtjänt eftermiddag i varsin solstol vid poolen på hotellet. Inte alls jobbigt, jag lovar.

  • Comments(2)//blogg.katrinb.se/#post1532